Velkommen til kassen

Prisgaranti
Vores koncept sikrer at vi altid er billigst, men skulle det ske at du finder prisen billigere hos en konkurrent, så sænker vi prisen, så vi igen er billigst.

Sikker betaling
Vores danske betalingsudbyder er PCI certificeret af VISA og Mastercard. Al kommunikation foregår i et krypteret vindue med en sikker 256 bit forbindelse.

Lynhurtig kundeservice
Kundeservice er vigtig for os, og vi er derfor stolte af at besvarer alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

HVORFOR BASEPRICE?

Hos BasePrice arbejder vi hårdt for at kunne tilbyde hele vores produktsortiment til kostpris (baseprice), og du får tilmed ubegrænset gratis levering. For at kunne tilbyde baseprices kræver det dog baseprice som månedeligt koster 184 kr. Hvis det er første gang du handler hos os, så kan du dog gratis prøve vores medlemskab det første måned. Du skal blot være opmærksom på at medlemskabet automatisk vil fortsætte som et betalt medlemskab, hvis du ikke afmelder dig indenfor prøveperioden. Alternativt, så kan du også frit købe til den yderst fordelargtige normalpris hos os.
Fx står en Dualshock 4 v2 controller lige nu til kun 499,00 kr. inkl. fragt. Det er et godt tilbud.

Du har altid 100 dages returret fra den dag du modtager produktet hos os, og du kan dermed altid ombestemme dig, hvis du skulle være i tvivl.

×