Sony Dualshock 4 Controller - Sort v2 - Uden Medlemskab

 49900 ✓Prisgaranti

 Gratis 1-4 hverdages levering til din dør

 Gratis levering indenfor 1-4 hverdage

Normalpris

Intet medlemskab eller nogen form for abonnement.

Sony Dualshock 4 Controller – Sort er en controller til PlayStation 4. Sony Dualshock 4 Controller er kendt for sit komfortable og funktionelle design. Sony Dualshock 4 Controller til PlayStation 4 er produceret af det erfarne spilfirma Sony, så du er garanteret en fantastisk controller. Denne controller passer til til alle med en PlayStation 4 konsol.

Denne version af Dualshock 4 Controlleren er standard versionen, som indeholder en masse funktionalitet.

👑 GRATIS levering via DAO til din hoveddør (1-2 hverdage)

HVORFOR BASEPRICE?

Hos BasePrice arbejder vi hårdt for at kunne tilbyde hele vores produktsortiment til kostpris (baseprice), og du får tilmed ubegrænset gratis levering. For at kunne tilbyde baseprices kræver det dog baseprice som månedeligt koster 184 kr. Hvis det er første gang du handler hos os, så kan du dog gratis prøve vores medlemskab det første måned. Du skal blot være opmærksom på at medlemskabet automatisk vil fortsætte som et betalt medlemskab, hvis du ikke afmelder dig indenfor prøveperioden. Alternativt, så kan du også frit købe til den yderst fordelargtige normalpris hos os.
Fx står en Dualshock 4 v2 controller lige nu til kun 499,00 kr. inkl. fragt. Det er et godt tilbud.

Du har altid 100 dages returret fra den dag du modtager produktet hos os, og du kan dermed altid ombestemme dig, hvis du skulle være i tvivl.

×